bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Expoziția “Summer of Art”

Expoziția-“Summer-of-Art”-2022

Fundația Inocenți – Filiala București vă invită la Expoziția “Summer of Art”. Evenimentul va avea loc în data de 14 septembrie 2022, între orele 17:00-20:00, la Biblioteca Națională, sala Papirus, Bd. Unirii 22 și este organizat în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC).

Invitații vor avea ocazia să se bucure de capodoperele lucrate pe parcursul verii atât de către copiii și adolescenții din programele educaționale Inocenți, cât și de adolescenți din familii ucrainene. Este vorba despre peste 60 de fotografii realizate de către aceștia în cadrul proiectului Photovoice, obiecte de ceramică, picturi, precum și alte lucrări. Toate atelierele artistice au fost posibile datorită unor susținători și prieteni ai organizației, astfel: Vadim Ghirda – fotojurnalist (atelier de fotografie), Veronika Vitvitska – artist din Ucraina (atelier de acuarelă), artiști plastici de la Centrul Cultural Turc Yunus Emre (atelier de Ebru), Jim Denison – profesor la Școala Americană din Paris (atelier de olărit), Alina Tomșa-Bogdanffy, psiholog (ateliere de arte expresive), studenți de la Departamentul de Studii Asiatice din cadrul Universității Româno – Americane (atelier de caligrafie japoneză).

Expoziția “Summer of Art” își dorește să aducă împreună susținători ai fundației din medii, sectoare și țări diferite pentru a le mulțumi pentru implicarea lor în viețile beneficiarilor organizației.

Unde:
București
Când:
Septembrie 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *