bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Olimpiada Inocenților, ediția a XII-a!

Olimpiada-Inocentilor-2017

Fundația Inocenți Bistrița anunță organizarea Olimpiada Inocenților, ediția a XII-a, eveniment dedicat copiilor cu dizabilități de pe raza județului Bistrița Năsăud. 

Devenită deja o tradiție a Inocenților, Olimpiada va cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o “horă” a prieteniei.

Ne bucurăm să avem ca parteneri în organizarea Olimpiadei: Primăria Municipiului Bistrița, unitățile de învățământ special de pe raza județului Bistrița Năsăud, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, British School of Bucharest, Asociația Impact, Tineri pentru Comunitate, Interact, însă, cu siguranță, ni se vor alătura și alte organizații și companii locale. De asemenea, mulțumim pentru sprijin Allianz-Tiriac Asigurări SA – Sucursala Bistrița Năsăud RP.

Activitățile din ziua Olimpiadei Inocenților, 10 Mai 2018, se vor desfășura pe piateța din fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal. În caz de vreme nefavorabilă, locația evenimentului va fi Sala de Sport „Dorin Morutan” a Liceului cu Program Sportiv Bistrița (intrarea se va face de pe str. Granicerilor). 

Agenda Olimpiadei Inocenților 

  • 10 Mai 2018, orele 13:30 – 18:00, Piațeta din fața Centrului Cultural Municipal Bistrița:

·         Probe sportive (baschet, tenis de masa, fotbal, jocuri, atletism);

·         Probe artistice (dans, cântece, poezii, pictură, desen);

·         Activități complementare (face painting etc). 

Facem precizarea că la acest eveniment sunt așteptați să participe în jur de 400 de copii cu dizabilități și 200 de voluntari care îi vor însoți în lumea jocului și a distracției, toate activitățile fiind adaptate nevoilor copiilor.  

Vă așteptăm joi, 10 Mai, să celebrăm împreună copilăria într-un mod deosebit!  

Locul desfășurării:
Bistrița
Când:
Mai 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *