bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Recital de pian – Bruno Medicina cântă în beneficiul copiilor Inocenți

Recital-de-pian-–-Bruno-Medicina-2018

Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief vă invită la evenimentul caritabil “Recital de pian”, susținut de către Bruno Medicina în beneficiul copiilor Inocenți. În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, L. v. Beethoven, F. Liszt și G. Gershwin.

Recitalul caritabil va avea loc în data de 18 martie 2018, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, București), iar participarea se face în baza unei donații. Donațiile strânse vor sprijini programele de suport educațional și integrare socială Inocenți din București și Glina (jud. Ilfov).

Despre Bruno Medicina 

Absolvent al Conservatorului din Torino, genovezul Bruno Medicina și-a făcut studiile de pian cu Maestrul Marco Pasquero și cele de orgă și compoziție cu Maestrul Attilio Baronti. Deși nu este muzician de profesie (activitatea sa principală fiind de trainer și coach), și-a păstrat întotdeauna pasiunea pentru pian, susținând numeroase concerte atât în Italia, cât și în străinătate.

Combinând activitatea sa profesională cu muzica, a dezvoltat un model de înaltă performanță (the F.L.O.W. system) care, deși inițial a fost conceput pentru a îmbunătăți rezultatele în domeniul de business și al sportului, s-a dovedit a fi deosebit de eficient chiar și atunci când a fost aplicat muzicii. Așa se face că de mulți ani, Bruno susține în întreaga lume cursuri de specializare dedicate îmbunătățirii performanțelor muzicienilor, în cadrul Institutului Internațional “Virtuosity Center”, fondat și condus de el.

Fiți alături de noi!

Contact: 0751242282, valentina.maghirescu@inocenti.ro

Locul desfășurării:
București
Când:
Martie 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *