bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Recital de pian – Bruno Medicina cântă în beneficiul copiilor spitalizați

Recital-de-pian-–-Bruno-Medicina-2018-3

Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief, cu sprijinul Rotary Cluj-Napoca Visio, vă invită la evenimentul caritabil “Recital de pian”, susținut de către Bruno Medicina în Cluj în beneficiul copiilor Inocenți. În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, L. v. Beethoven, F. Liszt și G. Gershwin.

Recitalul caritabil va avea loc în data de 11 octombrie 2018, ora 18:00, la Muzeul de Artă din Cluj, sala Tonitza, iar participarea se face în baza unei donații. Donațiile strânse vor sprijini programele de suport psiho-social “Viața Copilului“, derulate de către Fundația Inocenți în două unități spitalicești din Cluj: Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie și Spitalul Clinic de Recuperare.

Despre Bruno Medicina 

Absolvent al Conservatorului din Torino, genovezul Bruno Medicina și-a făcut studiile de pian cu Maestrul Marco Pasquero și cele de orgă și compoziție cu Maestrul Attilio Baronti. Deși nu este muzician de profesie (activitatea sa principală fiind de trainer și coach), și-a păstrat întotdeauna pasiunea pentru pian, susținând numeroase concerte atât în Italia, cât și în străinătate.

Combinând activitatea sa profesională cu muzica, a dezvoltat un model de înaltă performanță (the F.L.O.W. system) care, deși inițial a fost conceput pentru a îmbunătăți rezultatele în domeniul de business și al sportului, s-a dovedit a fi deosebit de eficient chiar și atunci când a fost aplicat muzicii. Așa se face că de mulți ani, Bruno susține în întreaga lume cursuri de specializare dedicate îmbunătățirii performanțelor muzicienilor, în cadrul Institutului Internațional “Virtuosity Center”, fondat și condus de el.

Fiți alături de noi!

Pentru informații suplimentare și rezervări:

București: Valentina Maghirescu, tel. 0751242282, valentina.maghirescu@inocenti.ro
Cluj: Simona Samoilă, tel. 0754457615, simona.samoila@inocenti.ro

Locul desfășurării:
Cluj-Napoca
Când:
Octombrie 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *