VIEW OUR PORTFOLIOWe believe in every child's potential

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://rcr.org/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_01.png
https://rcr.org/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_02.png
https://rcr.org/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_03.png

Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief marchează anul acesta Ziua Mondială a Sănătății Mintale printr-un eveniment special organizat cu sprijinul Fondation d’Harcourt și al Facultății de Psihologie și Științele Educației Cluj-Napoca.

Locul desfășurării:
Cluj-Napoca
Când:
Octombrie 2018

Peste 40 de tineri minunați au luat parte la doua sesiuni de training susținute la Cluj de către Fundația Inocenți și Președintele Inocenți – RCR, Mike Carroll. Este vorba despre noua generație de voluntari care își vor desfășura activitatea alături de coordonatorii Inocenti ce implementează programele “Viața Copilului”, la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca și la Clinica de Psihiatrie Infantilă și Toxicomanie Cluj.

Locul desfășurării:
Cluj-Napoca
Când:
Decembrie 2016

Specialiștii și suporterii Fundației Inocenți – RCR în Bistrița au realizat un scurt video ce se adresează părinților care sunt îngrijorați cu privire la dezvoltarea copilului lor. Materialul prezintă programul Inocenți de Intervenție Timpurie, adresat copiilor din județul Bistrița-Năsăud cu dizabilități neuro-psiho-motorii, cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani, și bineînțeles, familiilor acestora.

Locul desfășurării:
Bistrița, București, Cluj-Napoca
Când:
Ianuarie 2016

Pe data de 4 noiembrie 2014, echipa Inocenți – RCR formată din Mike Carroll (Președinte RCR-Inocenți), Joan Peterson (specialist Intervenție Timpurie) și Alina Tomșa (director Comunicare și Dezvoltare Inocenți), au călătorit la Cluj pentru a susține o serie de evenimente speciale adresate studenților de la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Babeș Bolyai în Cluj. Mulțumim tuturor sponsorilor și participanților la Gala din acest an!

Locul desfășurării:
Cluj-Napoca
Când:
Noiembrie 2015