Fundația InocențiCum ne poți susține

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Empatie. Implicare. Flexibilitate. Atitudine pozitivă. Pasiune. Devotament.

Fundația Inocenți și Romanian Children’s Relief funcționează cu sprijinul contribuțiilor caritabile ale unor oameni ca tine.
Donațiile tale ne permit să derulăm programele fundației într-un mod eficient, dar și să le dezvoltăm pentru a ajuta mai mulți copii aflați în dificultate.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2022/11/Cum-ne-poti-sustine-fundatia-inocenti-2.png
Cum ne poți susține

Donează fonduri

Alege să ne susții cu o donație unică sau recurentă. Vei contribui astfel la asigurarea continuității programelor Inocenți, însă, vei oferi și șansa extinderii serviciilor noastre către un număr cât mai mare de copii, adolescenți și familii în situații de risc.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2022/11/Doneaza-fonduri-fundatia-inocenti.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://rcr.org/wp-content/uploads/2022/11/Doneaza-timp-fundatia-inocenti.jpg
Cum ne poți susține

Donează Timp! Fii voluntar Inocenți!

Dacă vrei să ni te alături, dă fuga pe paginile dedicate programelor noastre din Bistrița, București și Cluj-Napoca. Alege-l pe cel căruia vrei să îi dăruiești din timpul, abilitățile și pasiunile tale, apoi completează formularul de înscriere.

Cum ne poți susține

Donează bunuri

Din dorința de a veni în întâmpinarea persoanelor care vor să ne susțină prin donații de bunuri și consumabile, specialiștii Inocenți au întocmit această listă cu nevoile constante din programele noastre. Apasă pe butonul de mai jos pentru a vedea ce obiecte și produse noi pot fi colectate și redirecționate către noi.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2022/11/Doneaza-bunuri.jpg
https://rcr.org/wp-content/uploads/2022/11/redirectioneaza-3.5-fundatia-inocenti.jpg
Cum ne poți susține

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Acum e mai simplu decât oricând să ajuți! În conformitate cu legislația în vigoare, orice contribuabil poate opta pentru redirecționarea a 3,5% din taxele pe venit plătite statului, către o entitate non-profit. Nu te costă nimic, iar donația ta, atât de importantă pentru noi, reprezintă o mică parte a impozitului pe care îl plătești deja statului.

Cum ne poți susține

Redirecționează 20% din impozitul pe profit

Companiile pot direcționa 20% din impozitul pe profit către un ONG care susține o cauză socială, iar cheltuielile sunt deductibile. Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2022/11/redirectioneaza-20-fundatia-inocenti.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Îți mulțumim pentru implicare!

bt_bb_section_top_section_coverage_image