INOCENȚI CLUJ-NAPOCANavigarea Furiei.
Atelier pentru părinți de adolescenți.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Tu ce relație ai cu furia?

Ne dăm întâlnire și deschidem luna decembrie cu un cadou pentru comunitatea noastră, în care ne-ar face plăcere să vii și tu! Încercăm să înțelegem mai profund furia, ceea ce ne va permite sa reacționăm în acord cu valorile noastre ca adulti și ca părinți. Ca părinte de adolescent, cum menții echilibrul dintre a gestiona propriile momente de furie și în același timp cum sprijini adolescentul să le gestioneze pe ale sale?

Te invităm la o discuție și la exerciții practice în jurul furiei. Timp de două ore, vom încerca să îi facem puțin loc în mintea noastră:

Vom înțelege ce poate sta în spatele furiei adolescentului, precum și a propriei furii.

Ce vom mai explora?

  • Vom explora ce rol are furia în viețile noastre;
  • Vom descoperi modalități prin care putem stabili limite cu cei dragi și pentru propria persoană.

Cu ce te putem ajuta, practic, prin acest atelier?

  • Să îți îmbunătățeasti relația și comunicarea cu adolescentul;
  • Să ai la îndemână tehnici de gestionare a furiei, desprinse din abordări terapeutice cu susținere științifică.

Atelierul este gratuit!! Pentru o mai buna organizare și pentru că vrem să rămânem în contact, te invităm să te înscrii mai jos.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/11/atelier-furie-2023.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CINE SUNTEMCunoaște echipa de specialiști

https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/11/Ioana_Mesterelu.jpg

Ioana Meșterelu

Psiholog Clinician și Psihoterapeut

Psiholog clinician în cadrul Fundației Inocenți în programele Viața Copilului și Alfabetizare în Sănătate Mintală. Ioana este absolvent al programului masteral de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, iar în prezent este și psihoterapeut sub supervizare, cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Aceasta a urmat și cursuri de terapie prin acceptare și angajament, terapie centrată pe scheme și terapie centrată pe compasiune.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/11/Alexandrina_Sabau.jpg

Alexandrina Sabău

Psiholog

Din 2019 lucrează cu copii și adolescenți iar din anul 2020 activeză ca psiholog în cadrul Fundației Inocenți în programul de Alfabetizare în Sănătate Mintală care are loc în licee și școli gimnaziale din Cluj-Napoca precum și în programul Viața Copilului derulat în cadrul Clinicii de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/11/Maria_Nistor.jpg

Maria Nistor

Psiholog Clinician

Psiholog clinician și psihoterapeut în supervizare cu formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală, cu abordări din Terapia Centrată pe Scheme și Terapia prin Acceptare și Angajament. Psiholog în cadrul Fundației Inocenți în programele Viața Copilului și Alfabetizare în Sănătate Mintală. Munca cu adolescenții din programe au adus-o mai aproape de modul lor a de fi si a gandi, empatizând cu ei și ajungând să înțeleagă cât de complexă este relația cu sinele lor dar și cu parinții și lumea din jur.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/11/Nitu_Bianca.jpg

Bianca Nițu

Psiholog

Psiholog în cadrul Fundației Inocenți în programele Viața Copilului și Alfabetizare în Sănătate Mintală. Este absolventă a programului masteral „Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului și dezvoltarea potențialului uman”, având finalizată formarea teoretică în terapia cognitiv comportamentală.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Înscrie-te la atelier