FUNDAȚIA INOCENȚIOlimpiada Inocenților

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/04/Olimpiada-Inocentilor-detalii.png
https://rcr.org/wp-content/uploads/2021/12/floating_image_05.png
https://rcr.org/wp-content/uploads/2022/01/floating_image_contact.png

INOCENȚI BISTRIȚADespre eveniment

Olimpiada Inocenților este un eveniment organizat anual de Fundația Inocenți Bistrița pentru copiii și tinerii cu dizabilități din județul Bistrița-Năsăud.

Scopul principal al evenimentului îl constituie combaterea riscului de excluziune socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități și cresterea gradului de conștientizare a comunității cu privire la problemele, nevoile dar și potențialul pe care îl au aceștia, prin implicarea lor în acțiuni cu caracter artistico-sportiv și de petrecere a timpului liber.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Activități

Încă din anul 2007, Olimpiada Inocenților a adus multă bucurie participanților, dar și sutelor de voluntari care ni s-au alăturat în misiunea noastră de a-i face pe copii să se simtă adevărați eroi. De fiecare dată, evenimentul debutează cu un marș al prieteniei, urmat de o după-amiază plină de jocuri, activități creative, sportive, multă muzică și dans.

Alături de noi se află anual sute de tineri voluntari care se dedică în totalitate copiilor, ajutându-i să construiască relații sănătoate cu cei din jurul lor bazate pe respect și prietenie.

Activitățile Olimpiadei Inocenților:

✓ Probe sportive (baschet, tenis de masă, fotbal simplificat – conducerea mingii printre jaloane, jocuri de îndemanare, întrecerea în scaune cu rotile, atletism);

✓ Probe artistice (dans, cântece, poezii, pictură și desen);

✓ Activități complementare (face painting).

https://rcr.org/wp-content/uploads/2022/11/Cum-ne-poti-sustine-detalii-homepage.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

MEDIAMomente de la Olimpiade

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image