bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Olimpiada Inocenților 2023

Olimpiada Inocenților 2023

Doar câteva zile ne mai despart de cel mai mare eveniment al anului, marca Fundația Inocenți Bistrița. Ajunsă la a XIV-a ediție, Olimpiada Inocenților va avea loc în data de 18 mai 2023, în Piațeta din fața Palatului de Cultură și zona Parcului Municipal Regele Mihai I Bistrița.
După o pauză nedorită, generată de pandemia Covid19, anul acesta ne reunim forțele pentru a promova împreună egalitatea de șanse și incluziunea socială.
https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/05/Olimpiada-Inocentilor-3.jpg

Cum? Printr-o zi întreagă dedicată bucuriei, prieteniei și lui “împreună”, zi pe parcursul căreia copiii cu nevoi speciale, alături de zeci de voluntari Inocenți, vor participa la numeroase activități unele mai interesante și mai distractive ca altele.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/05/Olimpiada-Inocentilor-2.jpg

Scopul principal al evenimentului îl constituiecombaterea riscului de excluziune socială a copiilorși tinerilor cu dizabilități, prin implicarea lor în acțiunicu caracter cultural și de petrecere a timpului liber.

https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/05/Olimpiada-Inocentilor-5.jpg
https://rcr.org/wp-content/uploads/2023/05/Olimpiada-Inocentilor-4.jpg

Și da, noi avem puterea de a-i transforma pe copii în adevărați eroi! Hai și tu alături de noi în data de 18 mai 2023, în Piațeta din fața Palatului de Cultură și zona Parcului Municipal Regele Mihai I Bistrița.

Mai multe detalii despre Olimpiada Inocenților AICI.