bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ana, copilul – bucurie din programul Inocenți

Ana-copilul-bucurie-united-way-1

Poate vă întrebați uneori din ce își iau energia specialiștii Inocenți? Știm secretul: chiar din bucuria copiilor, din zâmbetele care izvorăsc pe chipurile lor când se află alături de noi, când obțin o reușită oricât de mică ar fi ea. Da, copiii sunt sursă de energie pozitivă 💕.

În vârstă de doar 8 ani, Ana este copilul al cărui chip cunoaște o singură emoție: bucuria.

Parte din programul educațional Inocenți din Bobești (jud. Ilfov) din luna noiembrie a anului trecut, Ana ne-a impresionat încă de la început printr-o serie de calități deloc de trecut cu vederea. S-a remarcat în mod constant prin dorința de a se implica în toate activitățile organizate de specialiștii noștri și de a învăța și descoperi lucruri noi.

Membră a unei familii numeroase, în cadrul programului nostru, Ana caută mereu atenția specialiștilor pe care dorește să îi facă mândri de rezultatele muncii ei. Fiind elevă în clasa I, Ana a reușit să învețe să scrie și să citească, iar acum suntem mândri să fim alături de ea în călătoria cititului și a descoperirii lumii fascinante a cărților.

În cadrul activităților desfășurate alături de colegii noștri, Ana reușește să acumuleze experiențe pe care altfel nu le-ar fi putut trăi din cauza posibilităților reduse ale familiei sale. De-a lungul timpului, am reușit să ne dăm seama de potențialul extraordinar pe care Ana îl ascunde și să ne dorim să îi oferim tot sprijinul nostru pentru a se dezvolta la fel de armonios.

Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 3, Bobești (jud. Ilfov) este susținut de United Way România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *