bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Alexandra, copilul pentru care școala este cea mai frumoasă pasiune

Scopul principal al programelor de suport educațional este acela de a reduce abandonul școlar înaintea procesului de alfabetizare, misiune căreia colegii noștri își dedică munca zilnică. Pentru unii dintre copiii beneficiari, în prezența multor factori din viețile lor, acesta este un proces destul de sinuos, însă, alții devin partenerii noștri dedicați în propriul parcurs educațional, croindu-și visuri și planuri de acțiune concrete.

Parte din programul educațional Inocenți din Bobești (jud. Ilfov) din luna noiembrie a anului trecut, Alexandra ne-a impresionat încă de la început printr-o serie de calități deloc de trecut cu vederea. S-a remarcat în mod constant prin dorința de a se implica în toate activitățile organizate de specialiștii noștri și de a învăța și descoperi lucruri noi.

Alexandra este unul dintre acești copii dedicați procesului educațional, pasionați de învățat și cu o “sete” mare de îmbogățire a propriilor cunoștințe.     

În vârstă de doar 9 ani, Alexandra este o fetiță cu o mai mare dorință de a învăța și de a frecventa atât orele de la școală, cât și cele din programul Inocenți. Este perseverentă, curioasă, își dorește să acumuleze cunoștințe și manifestă seriozitate în realizarea sarcinilor educaționale.

 

Parte din programul educațional Inocenți din Bobești (jud. Ilfov) din luna noiembrie a anului trecut, Alexandra ne-a impresionat de la început, atât prin prezența ei constantă, cât și prin participarea activă la activitățile noastre.

Alexandra își dorește cu fiecare ocazie în care participă la activitățile desfășurate de către specialiștii noștri să realizeze cât mai bine și mai frumos ce are de făcut, determinarea și creativitatea ei făcând ca orice sarcină să pară mult mai ușor de îndeplinit. Mai mult decât atât, ea a format o legătură specială și cu voluntarii Inocenți, interacționând de fiecare dată cu aceștia, iar ei, de partea cealaltă, o ajută și o îndrumă cu drag.

În cadrul activităților desfășurate alături de colegii noștri, Alexandra reușește prin felul său de a fi, să impresioneze prin curiozitatea, seriozitatea și perseverența de care dă dovadă. De altfel, prin participarea la activitățile desfășurate de echipa noastră, ea primește sprijinul necesar în efectuarea temelor, dar și posibilitatea participării la diferite activități, deplasări și excursii, de care nu ar avea parte, din cauza posibilităților reduse ale familiei sale.

 

Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți este susținut de Pepco România.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *