bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Cristi, un copil pasionat de astronomie și Harry Potter

12 decembrie 2019by Fundația Inocenți0
Cristi-1

Cristi este parte din programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina încă din clasa I. Preț de patru ani, sub ochii noștri, micuțul a prins aripi, s-a dezvoltat frumos și a făcut pași importanți către un viitor bun.

Cristi a mers constant la școală, dar și în programul Inocenți. A acceptat sprijinul specialiștilor noștri și, cu pași mici, dar siguri, și-a îmbunătățit rezultatele școlare, și-a învins treptat timiditatea și a învățat ce înseamnă bucuria de a se juca alături de alți copii. De-a lungul timpului, și mama lui Cristi a înțeles importanța colaborării cu noi, iar acest lucru s-a reflectat chiar în progresul copilului.

Acum este în clasa a IV-a, știe să scrie, să citească foarte bine, iar matematica nu îi mai pune mari dificultăți. Cititul s-a dezvoltat odată cu descoperirea unor cărți fascinante precum seria Harry Potter, personaj pentru care a făcut o mare pasiune. Știți ce-l mai pasionează pe Cristi? Astronomia și misterele cosmosului, iar noi avem grijă să îi hrănim fiecare curiozitate prin activitățile desfășurate în cadrul programului educațional Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina.

Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu – Glina este susținut de PEPCO România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *