bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Donează prin mesaj la 8844 și ajută copiii cu dizabilități!

Olimpiada-Inocentilor-Bistrita-2019

Copiii speciali au nevoie de ajutorul nostru, iar acum este mai simplu ca niciodată să te implici! La începutul lunii iunie, am dat startul campaniei de strângere de fonduri pentru organizarea ediției 2020 a Olimpiadei Inocenților. Cei care doresc să susțină evenimentul prin care oferim o zi de neuitat copiilor cu dizabilități pot dona 2 euro lunar, prin mesaj recurent la numărul 8844, cu textul OLIMPIADA.   

Odată cu abonarea, donați lunar automat 2 euro pe toata perioada campaniei. Dezabonarea se poate face oricând, printr-un mesaj cu textul „STOP OLIMPIADA” la numărul 8844.

„Olimpiada Inocenților” adună an de an peste 300 de participanți și peste 200 de voluntari într-un eveniment al bucuriei și diversității. Evenimentul sensibilizează comunitatea cu privire la problematica persoanelor cu dizabilități, combatând astfel marginalizarea și promovând integrarea lor socială. 

Citește aici mai multe este Olimpiada Inocenților! Rescrie alături de noi poveștile copiilor speciali!  

* Valoarea Donaţiei este de 2 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. 

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. 

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *