bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Fundația Inocenți își mărește echipa de voluntari în Cluj

10 octombrie 2022by Fundația Inocenți0
Afiș-recrutare-voluntari-2022-2023

Dacă ești student la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (departamentele Psihologie sau Psihologie Clinică și Psihoterapie), Universitatea Babeș-Bolyai, la nivel licență (începând cu anul II) sau master și îți dorești să contribui la bunăstarea copiilor și adolescenților din programele noastre, te așteptăm cu drag!

În Cluj-Napoca, Fundația Inocenți caută voluntari care vor fi implicați în următoarele proiecte:
● Sprijin psiho-social prin activități de psihoeducație, autocunoaștere sau reglare emoțională oferit beneficiarilor Clinicii de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj-Napoca (copii și adolescenți). Puteți vizualiza un video de prezentare a acestui program aici

● Asistarea la și implementarea de ateliere psihoeducative pe diferite teme relaționate cu sănătatea mintală în proiectul de „Alfabetizare în sănătate mintală” în școli și licee partenere din Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre program se pot găsi aici.


Voluntariatul în cadrul Fundației Inocenți va presupune implicarea în mod egal în cele două programe menționate anterior. Stagiul de practică va fi derulat pe perioada întregului an universitar. Pentru ambele tipuri de activități de voluntariat se pot primi și ore de practică recunoscute de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, UBB.
Pentru înscrieri, așteptăm CV-ul și scrisoarea ta de motivație la adresa de email ioana.mesterelu@inocenti.ro până la 30 octombrie 2022.


Pentru mai multe informații despre Fundația Inocenți și programele noastre, puteți consulta:
Site-ul: https://rcr.org/ro/acasa/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/InocentiRCR

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *