bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ionuț, un viitor campion la fotbal

9 februarie 2021by Fundația Inocenți0
Ionuț-un-viitor-campion-la-fotbal-1

Poveștile de succes din “ograda” Inocenților se scriu rând pe rând, nu doar prin implicarea specialiștilor, ci mai ales prin susținerea venită din partea familiilor și prin dorința copiilor. Despre asta este și povestea pe care v-o prezentăm astăzi.

Ionuț este elev în clasa a IV-a, însă, în programul educațional Inocenți de la Școala nr. 31 a ajuns încă din 2017, când era în clasa pregătitoare.

Acasă, se confruntă cu o situație nu tocmai ușoară, dar, ce ne-a impresionat în permanență, au fost implicarea și susținerea de care au dat dovadă părinții când a venit vorba despre educația copiilor. Ionuț este cel mai mare dintre cei 4 copii din familie. Tatăl a absolvit doar patru clase și muncește din greu pentru a-și întreține familia. Mama, chiar dacă este nealfabetizată, știe ce e mai bine pentru copiii ei și îi susține în parcursul lor educațional.

Când a ajuns în programul nostru, Ionuț era un copil timid, dar zâmbea des și avea tot timpul curiozitate în privire. Treptat a devenit vorbăreț, curajos și foarte implicat în toate activitățile organizate în program. Este pasionat de matematică (deși este grea câteodată) și adoră să asculte povești. Știți ce îi mai place lui Ionuț? Să petreacă timp cu frații lui, mai ales cu sora cea mai mică pe care o include în toate jocurile și activitățile de acasă.

Iar acum vă spunem cel mai mare secret de care suntem tare mândri. Din toamna anului trecut, Ionuț a reușit să se ocupe mai mult și de cea mai mare pasiune de a lui – fotbalul, pe care îl practică în Voluntari.

Timpul liber este dedicat tot acestui sport, plăcându-i să joace fotbal cu prietenii pe care îi învață și mișcări noi. În aceeași măsură, este bun și la baschet, antrenându-se ocazional cu frații lui mai mici la coșul de baschet pe care îl au improvizat în curtea casei.

Așa cum v-ați dat seama, Ionuț se visează fotbalist, iar noi suntem convinși că își va îndeplini visul.

Mulțumim din suflet, PEPCO România, pentru că sunteți partenerii noștri în scrierea acestor povești frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *